روز پنجشنبه 1398/08/23 در مراسمی شکوهمند و با حضور هیئت رئیسه دانشگاه کردستان، اساتید، دانشجویان و مهمانان دعوت شده، تلاش و زحمات سرکار خانم حسیبه سیدی، مدیر کتابخانه پژوهشکده کردستان‌­شناسی دانشگاه کردستان، مورد تکریم و پاسداشت قرار گرفت. این مراسم در ابتدای هفته کتاب و کتابخوانی و همزمان با پرده­برداری از سایت پژوهشکده کردستان­‌شناسی برگزار شد.

گالری

روز پنجشنبه 23/8/98 در مراسمی شکوهمند و با حضور هیئت رئیسه دانشگاه کردستان، اساتید، دانشجویان و مهمانان دعوت شده، تلاش و زحمات سرکار خانم حسیبه سیدی، مدیر کتابخانه پژوهشکده کردستان­شناسی دانشگاه کردستان، مورد تکریم و پاسداشت قرار گرفت. این مراسم در ابتدای هفته کتاب و کتابخوانی و همزمان با پردهبرداری از سایت پژوهشکده کردستان­‌شناسی برگزار شد.

مراسم متشکل بود از سخنان هر یک از آقایان دکتر بهروز چمن­آرا سرپرست پژوهشکده کردستان‌­شناسی، دکتر رحمت صادقی رئیس دانشگاه کردستان و جناب آقای دکتر سیدمهدی حسینی، رئیس پیشین کتابخانه مرکزی دانشگاه که هر یک از این عزیزان در بخش­‌هایی از سخنانشان، نقش و جایگاه والای سرکار خانم حسیبه سیدی را مثبت و پر نقش ارزیابی کردند و بودن چنین شخصی را در پژوهشکده کردستان­‌شناسی دانشگاه کردستان، مهم وصف کردند.

در ادامه و در بخشی دیگراز مراسم، پرده­برداری از سایت سه زبانه پژوهشکده کردستان‌­شناسی و راه اندازی آن به شیوه‌ه­ای مدرن بود که خانم سیدی به عنوان مدیر سایت هم در به ثمر رسیدن آن، سهم بسزایی داشته­‌اند.

تکریم قرار دادن دانشجویان همکار این مرکز، یکی دیگر از برنامه­‌های این مراسم بود و در پایان و در آخرین بخش مراسم، تجلیل هیئت رئیسه دانشگاه کردستان و پژوهشکده کردستان­‌شناسی دانشگاه کردستان از زحمات والا و نستوه خانم حسیبه سیدی بود که با احساسی مملو از حس قدردانی برگزار شد و در پایان هم با سخنان ایشان به پایان رسید. لازم به ذکر است که سرکار خانم حسیبه سیدی به مدت بیشتر از دو سال مدیریت کتابخانه پژوهشکده کردستان­‌شناسی، در آرشیو و جمع آوری پروژه و برنامه‌­های پژوهشکده کردستا‌ن‌شناسی نقش مهمی را ایفا نمود‌ه‌اند و از لحاظ علم کتابداری، این مهم را در پژوهشکده کردستا‌ن­‌شناسی اجرا و به پیش برده‌­اند.