طی حکمی از طرف دکتر رحمت صادقی رئیس دانشگاه کُردستان، دکتر امید قادرزاده دانشیار گروه جامعه شناسی دانشگاه کُردستان به سرپرستی پژوهشکده کُردستان شناسی منصوب گردید.

در متن حکم ریاست دانشگاه کُردستان آمده است که با توجه به شایستگی و توانمندی‌­های علمی سرپرست جدید پژوهشکده کُردستان‌­شناسی، امید است با همكاري كليه همكاران محترم هيأت علمي علاقمند، مسئولين محترم گروه­‌هاي پژوهشي پژوهشكده، صاحبنظران، دلسوزان و ادب دوستان استان، گامهاي اساسي در جهت ارتقاء سطح فعاليت‌هاي فرهنگي، ادبي، اجتماعي و پژوهشي پژوهشكده كُردستان شناسي، برداشته شود.

هچنین دکتر صادقی از تمام تلاش‌های بیدریغ و سعی وافر دکتر بهروز چمن‌آرا در دوران تصدی مسئولیت پژوهشکده کُردستان شناسی تشکر و قدردانی نمود و تلاش سترگ ایشان را در این راه نشان از تلاش و پیگری دلسوزانه و آشنایی کامل ایشان با فرهنگ، ادب و جامعه کُردستان دانستند و از خداوند متعال برایشان آرزوی عزّت و سرافرازی، همراه با توفیق روزافزون در تمام مراحل زندگی مسئلت نمودند.

جلسه تودیع و معارفه مدیران پژوهشکده کُردستان شناسی به دلیل شیوع بیماری کرونا به صورت آنلاین در محیط اسکایپ در روز شنبه 24 آبان 1399 برگزار گردید. در این جلسه معاونت پژوهشی دانشگاه کُردستان،  مدیران پژوهشی و کارشناسان پژوهشکده کُردستان‌­شناسی حضور داشتند.

در این جلسه مجازی،  دکتر کرمی معاونت پژوهشی دانشگاه کُردستان، طی ایراد سخنانی وجود پژوهشکده کُردستان­‌شناسی در دانشگاه کُردستان را به عنوان محرک و الگویی برای پیشبرد پژوهش و مطالعات کُردی، مهم ارزیابی نمود. و ضمن خوش‌آمدگویی به سرپرست جدید پژوهشکده کُردستان شناسی از زحمات دو ساله دکتر بهروز چمن­آرا تقدیر و تشکر به ‌عمل آورد.

در ادامه جلسه دکتر نجم الدین جباری مدیر مسئول پژوهشنامه ادبیات کُردی، دکتر شهرام کبودوندپور مدیر گروه پژوهشی دریاچه محیطی زریبار، دکتر حسین دانش‌مهر مدیر گروه پژوهشی مطالعات راهبردی و توسعه، دکتر کیوان بلندهمتان مدیر گروه پژوهشی تاریخ و فرهنگ، دکتر زانیار نقشبندی مدیر گروه پژوهشی زبان و ادبیات کُردی، دکتر مسعود بیننده مدیر پژوهشی و خانم حسیبه سیدی مسئول کتابخانه پژوهشکده کُردستان شناسی هر کدام ضمن خوش آمدگویی و ابراز خرسندی از اینکه دکتر امید قادرزاده به عنوان  فردی کارآمد و آشنا به مسائل پژوهشکده به عنوان سرپرست پژوهشکده منصوب گردیده‌­اند؛. از زحمات دو ساله دکتر بهروز چمن‌­آرا تقدیر و تشکر به عمل آوردند و برای ایشان آروزی توفیق و سربلندی را از ایزد منان خواستار شدند.