بهروز چمن آرا در گفت و گو با خبرنگار روابط عمومی دانشگاه کردستان, اظهار کرد: پژوهشکده کردستان شناسی دانشگاه کردستان یکی از مهمترین مراکز مطالعات کردی است که نقش مهمی در توسعه کردستان و حتی استان های همجوار ایفا کرده است.

دکتر بهروز چمن آرا، رئیس پژوهشکده کردستان‌شناسی با اشاره به این که این پژوهشکده در حال حاضر با سه گروه پژوهشی در حال فعالیت است, افزود: گروه پژوهشی ادبیات کردی و زبان شناسی یکی از این گروههاست که در حوزههای مختلف زبان و ادبیات, فولکلور و زبان شناسی مشغول مطالعه و تحقیق است و تاکنون آثار ارزشمندی در این حوزه به چاپ رسانیده و تعدادی هم در دست چاپ دارد.

چمن‌آرا گروه پژوهشی تاریخ و فرهنگ کردستان را از دیگر گروههای پژوهشی این پژوهشکده نام برد که آثار ارزشمندی به چاپ رسانیده و تعدادی هم در دست چاپ دارد. وی هم‌چنین به فعالیت های گروه پژوهشی مطالعات راهبردی و توسعه اشاره کرد و گفت: پژوهشکده با فعالیت این گروه نقش خود را به عنوان یک مرکز تولید فکر و ایده ارائە کردە و ایدهها و خدمات قابل ذکری را تقدیم استان کردە است.

چمن آرا در خصوص دیگر برنامه‌های پژوهشکده‌ افزود: پروژه‌ گردآوری فولکلور کردستان که‌ بی شک بزرگترین طرح در نوع خود در کل کشور است، یکی از پروژههایی است که در چند فاز در حال انجام است و در پایان این طرح، متون و مستندات صوتی و تصویری فولکلور و میراث به جا مانده پیشینیان در آرشیو پژوهشکده به‌ صورت حرفه‌ای در اختیار پژوهشگران و عموم مردم قرار خواهد داد.

وی با اشاره به این‌که کتابهای بااهمیتی در پژوهشکده چاپ شده است, خاطرنشان کرد: امروز یکی از معتبرترین ژورنالهای حوزه ادبیات کردی در پژوهشکده چاپ می‌شود و امیدواریم از منظر جایگاه‌ علمی روزبه‌روز بیشتر ارتقا پیدا کند.

رییس پژوهشکده کردستان شناسی دانشگاه کردستان یادآور شد که‌ پژوهشکده‌ دارای کتابخانه تخصصی مطالعات کردی است و سعی خواهد شد تا منابع فیزیکی و الکترونیکی این کتابخانه در اختیار پژوهشگران قرار گیرد و تا حد امکان امکانات و تجهیزات در اختیار پژوهشگران قرار گیرد.
 

 

نظرات

نظر خود را وارد نمایید