به گزارش روابط عمومی دانشگاه کردستان، دکتر فردین اخلاقیان ریاست دانشگاه، دکتر بهروز چمن‌آرا مدیر پژوهشکده کردستان‌شناسی، دکتر جمال مشتاق مدیر امور فنی و نظارت بر طرح‌های عمرانی و فرشاد دهقان مدیر حقوقی و قراردادهای دانشگاه کردستان طی بازدید از این بنای تاریخی بر تسریع در مرمت و بازسازی آن تاکید نمودند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه کردستان، دکتر فردین اخلاقیان ریاست دانشگاه، دکتر بهروز چمن‌آرا مدیر پژوهشکده کردستان‌شناسی، دکتر جمال مشتاق  مدیر امور فنی و نظارت بر طرح‌های عمرانی  و فرشاد دهقان مدیر حقوقی و قراردادهای دانشگاه کردستان طی بازدید از این بنای تاریخی بر تسریع در مرمت و بازسازی آن تاکید نمودند.

هیأت بازدیدکننده ضمن بررسی وضعیت موجود این بنا اظهار امیدواری نمودند که با همکاری و مساعدت سازمان برنامه و بودجه استان و دانشگاه کردستان این بنا در اختیار پژوهشکده کردستان‌شناسی قرار داده شده و منشاء خدمات فرهنگی هر چه بیشتر برای منطقه گردد.

دکتر اخلاقیان گفت: بودجه‌ای چشمگیر برای بازسازی عمارت کردستان‌شناسی در نظر گرفته شده و دانشگاه کردستان پشتیبانی همه‌جانبه‌ای از این پروژه به عمل خواهد آورد.

عمارت مصری سنندج یکی از بناهای قدیمی و آثار تاریخی شهر سنندج در خیابان نمکی این شهر است که متاسفانه مدت‌ها در حال فرسودگی و خرابی بوده و بازسازی و تعمیر آن نیازمند هزینه ویژه‌ای برای مرمت آن است.

این عمارت از سوی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان کردستان و در دومین جلسه شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان طی برنامه واگذاری اماکن تاریخی به ادارات و بخش خصوصی، در اختیار دانشگاه کردستان گذاشته شد.

پیش‌بینی شده که در آغاز فصل بهار سال آینده عملیات مرمت این بنا آغاز گردد.