اعضای محترم گروه‌های پژوهشی پژوهشکده کردستان‌شناسی

با سلام و احترام

احتراماً، ضمن قدردانی و تشكر فراوان از همكاری موثر اعضای محترم گروه‌های پژوهشی پژوهشكده كه سهم بی بديلی در ارتقای جايگاه علمی و اجتماعی پژوهشكده ايفا نموده­اند، نظر به اتمام دوره­ی عضويت دوساله‌ی اعضای محترم گروه پژوهشی و ضرورت تمديد حكم اعضای محترم،  شيوه نامه عضويت و ادامه همكاری در گروه های پژوهشی به همراه فرم اعلام تمايل به عضويت و تداوم همكاری در گروه های پژوهشی قبلاً توسط مدیران محترم گروه از طریق اتوماسیون اداری و  واتساپ به حضور ارسال شده است. نظر به بهره گيری از ظرفيت علمی و پژوهشی ديگر همكاران محترم گروه‌های آموزشی دانشگاه،  اين شيوه‌نامه برای سایر همکاران دانشگاه نیز ارسال شده است.

از آن دسته از اعضای محترم  گروه‌های پژوهشی که تاکنون نسبت به تکمیل فرم و عودت آن به مدیران محترم گروه اقدام ننموده‌اند، تقاضا می‌شود که حداکثر تا 20 آذر نسبت به تکمیل و ارسال آن به مدیران  محترم گروه اقدام فرمایید. عدم تکمیل و عودت فرم به معنای عدم تمایل به ادامه­ی همکاری با گروه­های پژوهشی  می باشد.

لازم به ذکر است، فرم‌های يادشده با نظر به سوابق پژوهشی اعضای محترم در شورای پژوهشكده بررسی و نسبت به صدور و تمديد حكم توسط رياست محترم دانشگاه اقدام می‌گردد.