همزمان با آغاز هفته دولت، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری از عمارت مصری که در اختیار پژوهشکده کردستان‌شناسی قرار داده شده است بازدید کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه کردستان،همزمان با آغاز هفته دولت، مقام عالی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری از عمارت مصری که در اختیار پژوهشکده کردستان‌شناسی قرار داده شده بازدید کرد.

بهروز چمن آرا سرپرست پژوهشکده کردستان‌شناسی ضمن ابراز خرسندی از بازدید وزیر و هیأت همراه، تصریح کرد: دانشگاه کردستان در راستای اجرای رسالت اجتماعی خود در نظر دارد تا این عمارت را به پژوهشکده کردستان شناسی و بخشی از آن را نیز به کتابخانه اختصاص دهد.

سرپرست پژوهشکده کردستان‌شناسی افزود: پس از بازسازی و مرمت این بنای ارزشمند تاریخی در نظر داریم تا بخشی از پژوهشها و تحقیقات مطالعات کردی را در این مکان به انجام رسانیم.

عمارت مصری سنندج یکی از بناهای قدیمی و آثار تاریخی شهر سنندج در خیابان نمکی این شهر است که متاسفانه مدت‌ها در حال فرسودگی و خرابی بوده و بازسازی و تعمیر آن نیازمند هزینه ویژه‌ای برای مرمت آن است.

این عمارت از سوی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان کردستان و در دومین جلسه شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان طی برنامه واگذاری اماکن تاریخی به ادارات و بخش خصوصی، در اختیار دانشگاه کردستان گذاشته شد.