1393 |  دکترای مطالعات ایرانی از دانشگاه جورج آگوست گوتینگن آلمان
            با تمرکز علمی بر ادبیات حماسی و پهلوانی، نسخه پژوهی و مطالعات زبان کردی.

برخی از آثار منتشر شده:

1392 | مقاله: Gurani: Koine or Continuum, Paris به همراه استاد پرفسور فیلیپ کراینبروک
1394 |  کتاب:  The Kurdish Shanama and its Literary and Religious Implications, CreateSpace, Amazon, USA
1395 | کتاب: شانامه‌ی کوردی (ڕووسه‌م و زووراو)، انتشارات مانگ، کردستان.
1397 | مقاله: Gurani: practical language or Kurdish literary

برخی از تجارب علمی و اجرایی:

از 1395  | رئیس انستیتوی بین المللی مطالعات جوامع کردی، گوتینگن، آلمان.
1396     | دبیر نخستین سمپوزیوم چالشها و راهکارهای بهینه سازی رسم الخط کردی، دانشگاه کردستان، سنندج.
1397     | دبیر دومین سمپوزیوم چالشها و راهکارهای بهینه سازی رسم الخط کردی، دانشگاه کردستان، سنندج.
1396     | دبیر نخستین کنفرانس بین المللی مطالعات جوامع کردی یا همکاری دانشگاه گوته فرانکفورت و دانشگاه سوران، فرانکفورت، آلمان.
از 1397  | رئیس پژوهشکده کردستان شناسی دانشگاه کردستان، سنندج، ایران.
1398     | مدیرمشترک ورکشاپ بین المللی کردستان در مطالعات منطقه ای با همکاری دانشگاه لبنانی-فرانسوی اربیل.