"پژوهشنامە ادبیات کردی"، کە صاحب امتیاز آن پژوهشکده کردستان‌شناسی دانشگاه کردستان است، در ارزیابی کمیسیون نشریات علمی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری برای سال ۱۳۹۹ موفق به کسب ٦٦۵.۵ امتیاز شد و بدین ترتیب رتبە علمی نشریە بە "ب" ارتقاء یافت.
دکتر بختیار سجادی، جانشین سردبیر، این موفقیت و دستاورد ارزشمند را بە جامعە علمی، خانوادە بزرگ دانشگاه کردستان و بە ویژە پژوهشگران حوزه زبان و ادبیات کردی تبریک عرض نموده و از زحمات کلیە دست‌اندرکاران نشریە، پژوهشکده کردستان‌شناسی و دانشگاه کردستان نهایت تشکر و قدردانی را نمود.
پژوهشنامە ادبیات کردی" نخستین و تنها نشریە علمی مورد تایید وزارت علوم، تحقیقات و فناوری است که به حوزە زبان و ادبیات کردی اختصاص دارد. همچنین، تنها نشریه‌ کردی‌ است که از سوی پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC) نمایه ‌می‌شود.